Survey by Qualaroo
+ Reply to Thread
Page 174 of 202 FirstFirst ... 74124164172173174175176184 ... LastLast
Results 3,461 to 3,480 of 4035
Like Tree944Likes

Thread: Suzuki Alto Owners/fan club

  1. #1
    Senior PakWheeler Follow
    umerchaudhary's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Age
    32
    Posts
    1,202
    Follows
    1
    Following
    0
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    1
    Good Answers
    0

    Default Suzuki Alto Owners/fan club

    Hi to all friends please post all your suzuki alto 1000cc cars pics here also discuss is it a good car and does it's ac work good on cng

    -

  2. #3461
    Senior PakWheeler Follow
    himmi_Pak's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Islamabad
    Age
    30
    Posts
    1,861
    Follows
    2
    Following
    0
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    1
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Epic ... @margallar

  3. #3462
    Senior PakWheeler Follow
    dr3vil's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    11,928
    Follows
    11
    Following
    0
    Mentioned
    201 Post(s)
    Tagged
    7 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by margallar View Post
    Yar kya tension lee howi hai...just get a regular oil change...engine won't explode...nuclear fission is not gonna happen

    Sent from my SGH-T989 using Tapatalk
    Hahaha tension engine wont upload but most engine flushes in market do damage engine
    Hanjiii Kaa Storeey Eehh !

  4. #3463
    PakWheeler Follow
    waleed96's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Karachi
    Age
    20
    Posts
    334
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    1
    Good Answers
    2

    Default

    Another problem has occurred. Earlier I posted on this thread that my car wouldn't start on CNG sometimes when the engine is hot or if I start my car again after turning it off, I was recommended to install a relay, but sadly that didn't work either. Then the CNG wala said that your starting coil is causing the problem. I replaced the starting coil and the problem still exists. And the 'tick' sound isn't there when this happens, The sound that we hear when we turn the key to ignition before starting on CNG. What is causing this problem?

  5. #3464
    Senior PakWheeler Follow
    dr3vil's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    11,928
    Follows
    11
    Following
    0
    Mentioned
    201 Post(s)
    Tagged
    7 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by waleed96 View Post
    Another problem has occurred. Earlier I posted on this thread that my car wouldn't start on CNG sometimes when the engine is hot or if I start my car again after turning it off, I was recommended to install a relay, but sadly that didn't work either. Then the CNG wala said that your starting coil is causing the problem. I replaced the starting coil and the problem still exists. And the 'tick' sound isn't there when this happens, The sound that we hear when we turn the key to ignition before starting on CNG. What is causing this problem?
    There is a advancer retarder type thing present on the foot well of passengrr side this could be the orproblem im not sure about name but this thing tends to fail in alto
    Hanjiii Kaa Storeey Eehh !

  6. #3465
    PakWheeler Follow
    waleed96's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Karachi
    Age
    20
    Posts
    334
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    1
    Good Answers
    2

    Default

    Quote Originally Posted by ekdrifter View Post
    There is a advancer retarder type thing present on the foot well of passengrr side this could be the orproblem im not sure about name but this thing tends to fail in alto
    Can you post a pic of this advancer? The CNG wala was also mentioning that there is a device which may not be working he wasn't able to pronounce the name, was he mentioning this advancer?

    And also my car was parked from 1:30PM and I tried starting it again on 4:15PM but it didn't start on CNG. And I could hear the 'TICK' sound very lightly. Not like how it normally sounds.

  7. #3466
    Senior PakWheeler Follow
    dr3vil's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    11,928
    Follows
    11
    Following
    0
    Mentioned
    201 Post(s)
    Tagged
    7 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Sir change ur cng wala guy a friend had same issue he took it to 3s and they cut off that advancer thing and after that car was lagging
    I think its that black thing u see
    Attached Images Attached Images  
    Hanjiii Kaa Storeey Eehh !

  8. #3467
    PakWheeler Follow
    waleed96's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Karachi
    Age
    20
    Posts
    334
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    1
    Good Answers
    2

    Default

    I found this wire laying underneath the floor mats. Is this supposed to be connected with the advancer?

    Suzuki Alto Ownersfan club -1611740

  9. #3468
    PakWheeler Follow
    waleed96's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Karachi
    Age
    20
    Posts
    334
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    1
    Good Answers
    2

    Default

    This is the advancer.

    Suzuki Alto Ownersfan club -1611741

  10. #3469
    PakWheeler Follow
    waleed96's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Karachi
    Age
    20
    Posts
    334
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    1
    Good Answers
    2

  11. #3470
    Senior PakWheeler Follow
    margallar's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Lahore
    Posts
    9,957
    Follows
    6
    Following
    2
    Mentioned
    283 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    can you get me a pic of that BEL sticker
    haters gonna hate, potatoes gonna potate

  12. #3471
    Senior PakWheeler Follow
    margallar's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Lahore
    Posts
    9,957
    Follows
    6
    Following
    2
    Mentioned
    283 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    the wire should plug into the stap. look for a socket. you might note a difference in timing after plugging it in
    haters gonna hate, potatoes gonna potate

  13. #3472
    Senior PakWheeler Follow
    dr3vil's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    11,928
    Follows
    11
    Following
    0
    Mentioned
    201 Post(s)
    Tagged
    7 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by waleed96 View Post
    This is the advancer.

    Suzuki Alto Ownersfan club -1611741
    Aap ka cng wala banda wrong no hai
    This isnt on oem wirng
    And ur kit might need serviceing it might have oil init do convert it back to oem and service kit thats it
    Hanjiii Kaa Storeey Eehh !

  14. #3473
    PakWheeler Follow
    waleed96's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Karachi
    Age
    20
    Posts
    334
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    1
    Good Answers
    2

    Default

    Quote Originally Posted by ekdrifter View Post
    Aap ka cng wala banda wrong no hai
    This isnt on oem wirng
    And ur kit might need serviceing it might have oil init do convert it back to oem and service kit thats it
    But the CNG wala didn't touch this part or anything from the inside.

  15. #3474
    PakWheeler Follow
    waleed96's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Karachi
    Age
    20
    Posts
    334
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    1
    Good Answers
    2

    Default

    Quote Originally Posted by margallar View Post
    the wire should plug into the stap. look for a socket. you might note a difference in timing after plugging it in
    There are two sockets. One is red and the other is white. In which one should I plug it in?

  16. #3475
    PakWheeler Follow
    waleed96's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Karachi
    Age
    20
    Posts
    334
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    1
    Good Answers
    2

    Default

    Quote Originally Posted by ekdrifter View Post
    Sir change ur cng wala guy a friend had same issue he took it to 3s and they cut off that advancer thing and after that car was lagging
    I think its that black thing u see
    Is the wire plugged in the red port or the white one?

  17. #3476
    Senior PakWheeler Follow
    dr3vil's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    11,928
    Follows
    11
    Following
    0
    Mentioned
    201 Post(s)
    Tagged
    7 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by waleed96 View Post
    Is the wire plugged in the red port or the white one?
    is wiring original i dont think so as it has bypassed advancer
    show it to a 3s guy what he says just get an opnion
    mujhe lanja lag raha hai is advancer ki wiring mein
    Hanjiii Kaa Storeey Eehh !

  18. #3477
    PakWheeler Follow
    waleed96's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Karachi
    Age
    20
    Posts
    334
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    1
    Good Answers
    2

    Default

    Quote Originally Posted by ekdrifter View Post
    is wiring original i dont think so as it has bypassed advancer
    show it to a 3s guy what he says just get an opnion
    mujhe lanja lag raha hai is advancer ki wiring mein
    I don't know if the wiring is original. What is the small box attached to the advancer? It's not in the pic that you posted.

  19. #3478
    Senior PakWheeler Follow
    dr3vil's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    11,928
    Follows
    11
    Following
    0
    Mentioned
    201 Post(s)
    Tagged
    7 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by waleed96 View Post
    I don't know if the wiring is original. What is the small box attached to the advancer? It's not in the pic that you posted.
    yeah in my car CNG wiring is oem and nothing is with box
    Hanjiii Kaa Storeey Eehh !

  20. #3479
    PakWheeler Follow
    waleed96's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Karachi
    Age
    20
    Posts
    334
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    1
    Good Answers
    2

    Default

    Quote Originally Posted by ekdrifter View Post
    yeah in my car CNG wiring is oem and nothing is with box
    Oh alright. Then I'll show it to another CNG wala or to an auto electrician tomorrow.

  21. #3480
    Senior PakWheeler Follow
    dr3vil's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    11,928
    Follows
    11
    Following
    0
    Mentioned
    201 Post(s)
    Tagged
    7 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by waleed96 View Post
    Oh alright. Then I'll show it to another CNG wala or to an auto electrician tomorrow.
    good revert to oem
    Hanjiii Kaa Storeey Eehh !

+ Reply to Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •