Survey by Qualaroo
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Suzuki Baleno 1300CC problem

  1. #1
    PakWheeler Follow
    riaz5078's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Islamabad
    Age
    35
    Posts
    74
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default Suzuki Baleno 1300CC problem

    Dear Friends,
    I have been using this ride since two years. But now a days i am facing a very unique problem. My car gives perfect drive while on Patrol and CNG on long routes, i.e Motorway or Highways.
    But whenever i had to drive it in a slow speed engine gets off without any RPM fluctuations. It looses the current and wont start for one approx. one minute. After this time it will start without any problem and then again makes problem if the drive goes slow. I have consulted electronic check up of the car but it shows no problem.
    In short it has problem of getting off in slow drives. Wont start for atleast one minute and then starts on single sulf. Kindly help me out to solve this proble. FYI Plugs are brand new, air filter changed and the problem is on both Patrol and CNG.
    Plssssss help


  2. #2
    Senior PakWheeler Follow
    IsbCap's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Islamabad
    Posts
    1,865
    Follows
    1
    Following
    0
    Mentioned
    159 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Some trouble with fuel injection. Minor problem, i guess. They'll make slight adjustments in some knob settings.

  3. #3
    PakWheeler Follow
    salmancnpp82's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Layyah
    Posts
    15
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Clean ur baleno idle air controll valve and its proper adjustment by its screw two.

  4. #4
    anc
    anc is offline
    Senior PakWheeler Follow
    anc's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Rawalpindi
    Posts
    1,053
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1

    Default

    Fuel injectors could be dirty, plus check the plastic grips that attach to spark plugs they could be lose...

+ Reply to Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •