Survey by Qualaroo
+ Reply to Thread
Results 1 to 13 of 13
Like Tree1Likes
  • 1 Post By nfsmostwanted

Thread: 1Sz-Fe In Charade 88

  1. #1
    PakWheeler Follow
    shafqat_ch's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Jhang
    Age
    34
    Posts
    40
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default 1Sz-Fe In Charade 88

    Dear Pakwheelers,


    Main nay 1SZ-Fe Engine Rakhwaya hai charade main everything is OK

    But Subah Jab Main Start Kerta Ho tu Half Self Pay Start Ho Jati Hai Mager Forn Chalany Lago Tu Missing Kerti Hai Or Pick Nai Pkarti Ban Ho jAti Ha


    Fan Bhi Auto Hai Or Thermostat Volve Bhi Hai

    Wats The Problem Plz Guide Me


    Kia kerna chay ??????



    Thanks
    Shafqat


  2. #2
    Senior PakWheeler Follow
    nfsmostwanted's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Lahore
    Age
    22
    Posts
    3,242
    Follows
    3
    Following
    0
    Mentioned
    118 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1

    Default

    Gari ko thora sa garam krlia kro pehlay

  3. #3
    Senior PakWheeler Follow
    Owais_Yunus's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Islamabad
    Age
    28
    Posts
    2,224
    Follows
    4
    Following
    0
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Need more details. Is the transmission an auto? Has the wiring been properly done? Is the check engine light connected? If its connected, is it showing up as on?

  4. #4
    Senior PakWheeler Follow
    afnan.bashir's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1,994
    Follows
    5
    Following
    0
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by shafqat_ch View Post
    Dear Pakwheelers,


    Main nay 1SZ-Fe Engine Rakhwaya hai charade main everything is OK

    But Subah Jab Main Start Kerta Ho tu Half Self Pay Start Ho Jati Hai Mager Forn Chalany Lago Tu Missing Kerti Hai Or Pick Nai Pkarti Ban Ho jAti Ha


    Fan Bhi Auto Hai Or Thermostat Volve Bhi Hai

    Wats The Problem Plz Guide Me


    Kia kerna chay ??????



    Thanks
    Shafqat
    Most Probably its a jugaroo Swap.... Do you have this missing other times ? you need to check if

    1. Injectors are OK?
    2. Ignition Coils are Fine?
    3. Fuel Pressure is OK?


    These are possible major things. Get them checked then we will further drill down
    93 Accord CB7 (Sold) / 2005 CL7

  5. #5
    PakWheeler Follow
    shafqat_ch's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Jhang
    Age
    34
    Posts
    40
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Transmission Is Manual
    Check Lite Show Power Pump Not Connected Bco Power Pump Is Not Installed
    Check Lite Show Speedo Meter Sencer Not Working Bcoz Meter Is Analog
    Coils, Injectors, And Fuel Pump Pressure Is Checked All Are Fine And Fit
    Wiring Is All Proper

  6. #6
    Senior PakWheeler Follow
    Bilalicious's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Rawalpindi
    Posts
    3,297
    Follows
    3
    Following
    0
    Mentioned
    126 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    1
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1

    Default

    Quote Originally Posted by nfsmostwanted View Post
    Gari ko thora sa garam krlia kro pehlay
    wo kaisay?
    What goes around, comes around.

  7. #7
    PakWheeler Follow
    shafqat_ch's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Jhang
    Age
    34
    Posts
    40
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    hahah Cholah Jala Kay

  8. #8
    Senior PakWheeler Follow
    shamail_haider's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Sialkot
    Age
    30
    Posts
    2,128
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Bilalicious View Post
    wo kaisay?
    Hahahaha

    Sent from my A60 using PW Forums mobile app
    I Luv Jet Engines.......I Luv Cars.

    Its My Passion,i'm ready to go for it behind the Bars.

    Sialkot ROCKS.......

  9. #9
    PakWheeler Follow
    shafqat_ch's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Jhang
    Age
    34
    Posts
    40
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Koi solution batao yar

  10. #10
    Senior PakWheeler Follow
    meh1's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Sahiwal
    Posts
    1,361
    Follows
    0
    Following
    1
    Mentioned
    90 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    1
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    aisa to nahi ke ECU ko power nai mil rahi aur suba start karne pe wo readjust karta hai? engine uncut wiring ke sath swap kia tha? swap ke foran bad se yeh masla aa raha hai?

  11. #11
    Senior PakWheeler Follow
    afnan.bashir's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1,994
    Follows
    5
    Following
    0
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by shafqat_ch View Post
    Transmission Is Manual
    Check Lite Show Power Pump Not Connected Bco Power Pump Is Not Installed
    Check Lite Show Speedo Meter Sencer Not Working Bcoz Meter Is Analog
    Coils, Injectors, And Fuel Pump Pressure Is Checked All Are Fine And Fit
    Wiring Is All Proper
    If you are not getting VSS signals to ECu this means that your ECU does not know if your car is stationary or in motion. Get it connected. Your tranny should have VSS.

    How did you checked fuel pump pressure?
    93 Accord CB7 (Sold) / 2005 CL7

  12. #12
    PakWheeler Follow
    shafqat_ch's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Jhang
    Age
    34
    Posts
    40
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Electrician Checked Fuel Pump Pressure Properly Aqeel Bhai IS One Of The Best Electrician In Jhang Who Used Computer Scanner Also
    Wiring Is Uncut
    Swap Kay Foran Ban Nai Thora Bad Main Problem Aya
    Starting Is A++
    Wat Is VSS Signals ?

  13. #13
    PakWheeler Follow
    shafqat_ch's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Jhang
    Age
    34
    Posts
    40
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Reply Nai Ayaa kisi Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

+ Reply to Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •