Survey by Qualaroo
+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: hid problem in corolla

  1. #1
    PakWheeler Follow
    fzrajpoot's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Islamabad
    Posts
    15
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default need help regarding hids

    I have 97 corolla recently I installed 55watt hids on it with h4 bulb..
    Problem is that when ever I turn hids on the left after some time the left light goes off and have only 1 on right ......
    Hve changes blasts (blaster) 5 times(as its on warranty) and even swaped right one to left and same issue electricians say its a blast problem but swaping and even changing peoblem is same can any one suggest me whats the probhid problem in corolla -1146432hid problem in corolla -1146433hid problem in corolla -1146434


  2. #2
    Senior PakWheeler Follow
    Shahrukhali's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Karachi
    Age
    18
    Posts
    2,411
    Follows
    1
    Following
    1
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    It happens, most probably u r buying used ballast.
    Or
    Get relays fit ..

    Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
    Signature not available

  3. #3
    Senior PakWheeler Follow
    c4capricorn's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Karachi
    Age
    35
    Posts
    1,199
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    get ur wiring checked. Probably its the heat up issue for the left side.
    Whenever a bird shits on my car, I eat a plate of scrambled eggs on my front porch just to let them know what I'm capable of...

  4. #4
    Senior PakWheeler Follow
    aqibasit's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Karachi
    Posts
    3,178
    Follows
    2
    Following
    0
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Wiring issue. R u having relays??
    Body kits available for all cars...
    PM for details

  5. #5
    Senior PakWheeler Follow
    talhawaleed's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Islamabad
    Posts
    1,812
    Follows
    1
    Following
    0
    Mentioned
    115 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1

    Default

    add in line capacitor, I have read it at multiple places that in line capacitor on Hids removes issues with blinking, not turning on, and prolongs the life of HID's. search on these lines on internet and you will find your solution.

  6. #6
    PakWheeler Follow
    fzrajpoot's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Islamabad
    Posts
    15
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Got new blasts nd have relays installed as well but no electrician is able to solve

  7. #7
    PakWheeler Follow
    fzrajpoot's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Islamabad
    Posts
    15
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by aqibasit View Post
    Wiring issue. R u having relays??
    Yp bro have relays but issue z still there

  8. #8
    PakWheeler Follow
    fzrajpoot's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Islamabad
    Posts
    15
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by aqibasit View Post
    Wiring issue. R u having relays??
    Quote Originally Posted by Shahrukhali View Post
    It happens, most probably u r buying used ballast.
    Or
    Get relays fit ..

    Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
    Bro hve new ones and replaced ones are also new thats what the shopkeeper says...but issue persists..

+ Reply to Thread

User Tag List

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •