Survey by Qualaroo
+ Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10

Thread: video enable

  1. #1
    PakWheeler Follow
    funki12's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Sialkot
    Posts
    7
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default video enable

    i need help ................i hav altis 2013.................the video is not working in dvd ..................it says video disable while driving when i insert memory card in it...............now from where to enable the video ..............plz help


  2. #2
    PakWheeler Follow
    shabbir.1's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Islamabad
    Posts
    627
    Follows
    1
    Following
    0
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Community Votes: 1
    This a default feature in most video players to ensure driver's and occupants' safety by avoiding any possibility of distraction while the car is being driven.
    The video is enabled only when the car is stopped and the e-brake (handbrake) is pulled up. Video is enabled with the help of a wire spliced in to e-brake switch where it gets the ground when the e-brake is engaged. Electricians permanently ground this wire to keep the video always on, but that is not recommended.
    Honda Enthusiasts Against Ricer Trash

  3. #3
    PakWheeler Follow
    funki12's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Sialkot
    Posts
    7
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    thanks bro...............bur there should b an option for the passengers who r getting bored

  4. #4
    Senior PakWheeler Follow
    mohummed.ahmed's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Hyderabad
    Posts
    1,081
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    3

    Default

    Community Votes: 1
    Quote Originally Posted by funki12 View Post
    i need help ................i hav altis 2013.................the video is not working in dvd ..................it says video disable while driving when i insert memory card in it...............now from where to enable the video ..............plz help
    I have recently bought 11th generation Altis 1.6, in which there was an option in stock player setting like: Disable video while driving. I just switched off that option and now can play videos while driving. This option is ON in all Toyota stock players by default. Check your player options/settings and see if you can find it?

  5. #5
    PakWheeler Follow
    funki12's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Sialkot
    Posts
    7
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    but my car is 10th generation and i hav searched all there is no option to enable it

  6. #6
    Senior PakWheeler Follow
    mohummed.ahmed's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Hyderabad
    Posts
    1,081
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    3

    Default

    Then better consult dealership for this issue.

  7. #7
    PakWheeler Follow
    funki12's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Sialkot
    Posts
    7
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    problem solved guys !thanks alot

  8. #8
    Senior PakWheeler Follow
    mohummed.ahmed's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Hyderabad
    Posts
    1,081
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    3

    Default

    Quote Originally Posted by funki12 View Post
    problem solved guys !thanks alot
    How was it solved?

  9. #9
    PakWheeler Follow
    funki12's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Sialkot
    Posts
    7
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    i found an option from the settings

  10. #10
    Senior PakWheeler Follow
    mohummed.ahmed's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Hyderabad
    Posts
    1,081
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    3

    Default

    Quote Originally Posted by funki12 View Post
    i found an option from the settings
    That means I was right before!

+ Reply to Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •