Survey by Qualaroo
+ Reply to Thread
Results 1 to 13 of 13
Like Tree1Likes
  • 1 Post By usmanaliawan123

Thread: UltraGauge On 1NZFE

  1. #1
    PakWheeler Follow
    usmanaliawan123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Lahore
    Age
    23
    Posts
    169
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default UltraGauge On 1NZFE

    So I finally got UltraGauge from US today and I plugged it in my car's OBD2 port and Gauge turns on but is stuck on "Scanning" for past 1 hour. Tried it on with engine on. Anyone knows the solution? Name:  ImageUploadedByPW Forums1457600658.776805.jpg
Views: 224
Size:  91.7 KBName:  ImageUploadedByPW Forums1457600681.621667.jpg
Views: 211
Size:  93.9 KB


    Sent from my iPhone using PW Forums

    Similar Threads:

  2. #2
    PakWheeler Follow
    usmanaliawan123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Lahore
    Age
    23
    Posts
    169
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    P.S The Car is 2003 Toyota Corolla Swapped With 1NZFE.


    Sent from my iPhone using PW Forums

  3. #3
    Senior PakWheeler Follow
    ammad368's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Islamabad
    Posts
    1,380
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Bro how you managed to get it ?
    Please share, i also want that one ...


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. #4
    Senior PakWheeler Follow
    ahmed2396's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Age
    36
    Posts
    2,327
    Follows
    5
    Following
    1
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    2
    Good Answers
    7

    Default

    does it follow your car's protocol?
    Your ego is writing cheques, your body can't cash.

  5. #5
    PakWheeler Follow
    usmanaliawan123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Lahore
    Age
    23
    Posts
    169
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default UltraGauge On 1NZFE

    Quote Originally Posted by ahmedraja1996 View Post
    does it follow your car's protocol?
    How do I find that out?


    Sent from my iPhone using PW Forums

  6. #6
    PakWheeler Follow
    usmanaliawan123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Lahore
    Age
    23
    Posts
    169
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ammad368 View Post
    Bro how you managed to get it ?
    Please share, i also want that one ...


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    My brother shipped it from USA, cost me around 100 dollar including all mounts and brackets.


    Sent from my iPhone using PW Forums

  7. #7
    PakWheeler Follow
    usmanaliawan123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Lahore
    Age
    23
    Posts
    169
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ammad368 View Post
    Bro how you managed to get it ?
    Please share, i also want that one ...


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    I'm selling it for 10k. Do u want it?


    Sent from my iPhone using PW Forums

  8. #8
    Senior PakWheeler Follow
    SER_GTR's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Karachi
    Age
    30
    Posts
    9,735
    Follows
    16
    Following
    0
    Mentioned
    488 Post(s)
    Tagged
    19 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    3

    Default

    Quote Originally Posted by usmanaliawan123 View Post
    P.S The Car is 2003 Toyota Corolla Swapped With 1NZFE.


    Sent from my iPhone using PW Forums
    Protocol Is Not Supportive Which ECU Are You Using???...
    TOYOTA Sprinter 86- AE80 DOHC 20v'D TOYOTA Corolla 98- AE101 4AFE 16v

  9. #9
    PakWheeler Follow
    usmanaliawan123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Lahore
    Age
    23
    Posts
    169
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by SER_GTR View Post
    Protocol Is Not Supportive Which ECU Are You Using???...
    I am using Japanese yaris 1.5 engine and ecu. It's protocol is JOBD.


    Sent from my iPhone using PW Forums

  10. #10
    Senior PakWheeler Follow
    SER_GTR's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Karachi
    Age
    30
    Posts
    9,735
    Follows
    16
    Following
    0
    Mentioned
    488 Post(s)
    Tagged
    19 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    3

    Default

    Quote Originally Posted by usmanaliawan123 View Post
    I am using Japanese yaris 1.5 engine and ecu. It's protocol is JOBD.


    Sent from my iPhone using PW Forums
    Are You Sure OBD-II Is Connected To ECU??

    Or Its Just This Device Not Supporting It......!
    TOYOTA Sprinter 86- AE80 DOHC 20v'D TOYOTA Corolla 98- AE101 4AFE 16v

  11. #11
    PakWheeler Follow
    usmanaliawan123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Lahore
    Age
    23
    Posts
    169
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by SER_GTR View Post
    Are You Sure OBD-II Is Connected To ECU??

    Or Its Just This Device Not Supporting It......!
    UltraGauge doesn't support JOBD.


    Sent from my iPhone using PW Forums

  12. #12
    PakWheeler Follow
    usmanaliawan123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Lahore
    Age
    23
    Posts
    169
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by SER_GTR View Post
    Are You pSure OBD-II Is Connected To ECU??

    Or Its Just This Device Not Supporting It......!
    Yes it's connected to ECU, used other scanners too.


    Sent from my iPhone using PW Forums

  13. #13
    PakWheeler Follow
    ziyad.ahmad.391's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Lahore
    Age
    28
    Posts
    653
    Follows
    2
    Following
    0
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    I also have this device too..it supports obd2 only...
    Powered by Honda R18

+ Reply to Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •