Survey by Qualaroo
+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Throttle body loose sensor grip

  1. #1
    PakWheeler Follow
    akashkhan2008's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    6
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    Problems Solved
    Best Answers
    Good Answers

    Default Throttle body loose sensor grip

    AOA,
    i have noticed today during throttle-body cleaning,of my 1.6Gli Indus corolla(4AGE) that there was probably a sensor with it as shown in picture. It is a four pin type connector while the grip with TB was having 3 pins hence it was not connected properly. My questions from seniors is that what is this thing and how to connect it properly?

    Attached Images Attached Images  

  2. #2
    Senior PakWheeler Follow
    Fahad.Ayub's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Karachi
    Age
    21
    Posts
    1,958
    Follows
    3
    Following
    2
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    2
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    2

    Default

    looks like a TPS grip

  3. #3
    PakWheeler Follow
    akashkhan2008's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    6
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    Problems Solved
    Best Answers
    Good Answers

    Default

    @Xulfiqar bhai help a brother out. I am a novice in this field.
    BTW-- A big fan !!

  4. #4
    Senior PakWheeler Follow
    babarhyd's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Hyderabad
    Age
    30
    Posts
    1,956
    Follows
    1
    Following
    1
    Mentioned
    94 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    You are using CNG on 4age?

    Sent from my Z12 using Tapatalk

  5. #5
    PakWheeler Follow
    akashkhan2008's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    6
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    Problems Solved
    Best Answers
    Good Answers

    Default

    Quote Originally Posted by babarhyd View Post
    You are using CNG on 4age?

    Sent from my Z12 using Tapatalk
    it came to me fitted with cng however i run it on petrol.

+ Reply to Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •