Survey by Qualaroo
+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
Like Tree1Likes
  • 1 Post By lvsasad

Thread: Corolla GLI 2010 cold Starting problem

  1. #1
    PakWheeler Follow
    lvsasad's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    26
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    Problems Solved
    Best Answers
    Good Answers

    Default Corolla GLI 2010 cold Starting problem

    Aoa, i m facing the problem in my gli 2010 on cold start. its on petrol! main jb b car cold start krta hn to self bohat lamba dyna parta hai 2nd start hony k bad for 10 second it like missing and than it comes normal phr jb tk temperature normal rehta hai just need a half crank to start and quick start. jb 1 sy 2 hour park kr do to phr wo he long self to start.

    i have checked the fuel pump switch on krty he petrol dyna start krdyta hai.

    help need to sort out.


  2. #2
    PakWheeler Follow
    thahimS's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Karachi
    Age
    31
    Posts
    53
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by lvsasad View Post
    Aoa, i m facing the problem in my gli 2010 on cold start. its on petrol! main jb b car cold start krta hn to self bohat lamba dyna parta hai 2nd start hony k bad for 10 second it like missing and than it comes normal phr jb tk temperature normal rehta hai just need a half crank to start and quick start. jb 1 sy 2 hour park kr do to phr wo he long self to start.

    i have checked the fuel pump switch on krty he petrol dyna start krdyta hai.

    help need to sort out.
    Battery issue.

    Sent from my SM-G928C using Tapatalk

  3. #3
    PakWheeler Follow
    lvsasad's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    26
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    Problems Solved
    Best Answers
    Good Answers

    Default

    Battery is newly installed

  4. #4
    PakWheeler Follow
    bakhtbaryar's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Islamabad
    Age
    23
    Posts
    79
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    4
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by lvsasad View Post
    Aoa, i m facing the problem in my gli 2010 on cold start. its on petrol! main jb b car cold start krta hn to self bohat lamba dyna parta hai 2nd start hony k bad for 10 second it like missing and than it comes normal phr jb tk temperature normal rehta hai just need a half crank to start and quick start. jb 1 sy 2 hour park kr do to phr wo he long self to start.

    i have checked the fuel pump switch on krty he petrol dyna start krdyta hai.

    help need to sort out.
    Get the self cleaned and serviced out... and have a look at the battery terminals for any sludge etc..

  5. #5
    PakWheeler Follow
    ab6666's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    N/A
    Posts
    332
    Follows
    1
    Following
    0
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by lvsasad View Post
    Aoa, i m facing the problem in my gli 2010 on cold start. its on petrol! main jb b car cold start krta hn to self bohat lamba dyna parta hai 2nd start hony k bad for 10 second it like missing and than it comes normal phr jb tk temperature normal rehta hai just need a half crank to start and quick start. jb 1 sy 2 hour park kr do to phr wo he long self to start.

    i have checked the fuel pump switch on krty he petrol dyna start krdyta hai.

    help need to sort out.
    clean or replace the MAF sensor. ur issue will resolve insha Allah

    Sent from my SM-N900 using PW Forums mobile app

  6. #6
    Senior PakWheeler Follow
    haseeb.basharat's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Lahore
    Posts
    1,636
    Follows
    2
    Following
    1
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    2
    Best Answers
    1
    Good Answers
    2

    Default

    Bro, it can be only one issue.
    Change fuel filter in your fuel pump.
    It will cost your around1000rs filter and it's jaali. Labour will be 200-300, and your issue will be resolved 😊
    Get it changed after every 50,000kms in the future


    Sent from Alpha Centauri

+ Reply to Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •