Survey by Qualaroo
+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Help required

  1. #1
    PakWheeler Follow
    Baig_488's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Lahore
    Age
    31
    Posts
    11
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default Help required

    Two days back, i disconnect the battery terminal of my corolla xli 2016 and after about thirty minutes i connect it again, this is just to reset the ECU of the car. But after that the entertainment system (CD/Radio Player) is not working. It seems it is not getting power and it is not getting ON.
    Can any one guide me about the problem? Car is only 1400 Km driven.

    Best Regards.


  2. #2
    PakWheeler Follow
    Baleno1300's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Karachi
    Posts
    770
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    If you have a remote of your system, press the POWER button on the remote and your system will switch on.
    I have an Altis and this is what I do and it switches on.

  3. #3
    PakWheeler Follow
    Baig_488's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Lahore
    Age
    31
    Posts
    11
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    I have already tried it but of no use.

    Quote Originally Posted by Baleno1300 View Post
    If you have a remote of your system, press the POWER button on the remote and your system will switch on.
    I have an Altis and this is what I do and it switches on.

  4. #4
    PakWheeler Follow
    khuram2703's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    N/A
    Posts
    66
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Baig_488 View Post
    I have already tried it but of no use.
    Then probably , might be a blown fuse...........

    if its 1400km driven better take it to dealership for diagnoses under warranty.

  5. #5
    PakWheeler Follow
    Baig_488's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Lahore
    Age
    31
    Posts
    11
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Where can i check its fuse, last night a person checked the fuse under the hood and as per him the fuse is ok.Is there any other place where its fuse is located? Any other solution?
    Basically i want to save hassle from going for warranty claim because i have already installed power windows, central locking and fog lights and they will easily claim that now warranty is void.

    Quote Originally Posted by khuram2703 View Post
    Then probably , might be a blown fuse...........

    if its 1400km driven better take it to dealership for diagnoses under warranty.

+ Reply to Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •