Survey by Qualaroo
+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9

Thread: Problem In Suzuki Cultus VXR 2010

  1. #1
    PakWheeler Follow
    Pak1947's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Rawalpindi
    Posts
    3
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default Problem In Suzuki Cultus VXR 2010

    When I stop my car on any signal or any other place, its got turned off (Engine Stop). I have to restart the car again for move forward. Please advice me for solution


  2. #2
    Senior PakWheeler Follow
    han1911's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Lahore
    Age
    26
    Posts
    1,025
    Follows
    1
    Following
    0
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    bro your car need adjesments of fuel ingection system becuz its EFI adjest the acclerater race
    Who are you to judge the life I live? Try to walk in my shoes and you'd fall at the first step. .............. ( han1911 )

  3. #3
    PakWheeler Follow
    Pak1947's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Rawalpindi
    Posts
    3
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Last Week I have Tuned it from Suzuki Showroom (Cleaning of Plugs, CNG Adjustment through Computer, Race Adjustment after running). Its work fine for 2 weeks and now again same problem occurred

  4. #4
    PakWheeler Follow
    m_kaisar's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Faisalabad
    Age
    39
    Posts
    833
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    its not with ur cultus only. this problem is with almost every cultus vxri. i bought one in 07 with same problem and suzuki people where unable to solve this issue even their karachi technicias also inspect, using laptops, changing potentio meter, everything, but nothing. unfortunately u have to live with it. for the last 3 years they are not able to correct this malfunction in their efi kits....
    pak suzuki rox....
    The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.
    (Che Guevara)

  5. #5
    PakWheeler Follow
    m_kaisar's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Faisalabad
    Age
    39
    Posts
    833
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    The revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.
    (Che Guevara)

  6. #6
    Senior PakWheeler Follow
    Faisal_RX8's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Rawalpindi
    Age
    31
    Posts
    1,098
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Suzuki ka jalwa
    " Hope for the best & Prepare for the worst. "

  7. #7
    PakWheeler Follow
    thlhr's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Lahore
    Age
    44
    Posts
    96
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    i have same problem in vxri. went to suzuki raiwind motors, they got the cng setting done and after that problem is gone. well it was big problem in start of efi cultus but now it is resolved. dont be panic go to good dealer, if u r in lahore then visit at least above mentioned dealer or now many can solve this issue.

  8. #8
    PakWheeler Follow
    Pak1947's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Rawalpindi
    Posts
    3
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Any Good Dealer in Isb/Rawalpindi to solve the mentioned issue

  9. #9
    Senior PakWheeler Follow
    han1911's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Lahore
    Age
    26
    Posts
    1,025
    Follows
    1
    Following
    0
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    this is on my 2007 honda city also we solve this prob from islamabad lahore multan but nothig it works well about 1 month then again
    Who are you to judge the life I live? Try to walk in my shoes and you'd fall at the first step. .............. ( han1911 )

+ Reply to Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •