Survey by Qualaroo
+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Car AC Load on Engine

  1. #1
    PakWheeler Follow
    wasimkhan7's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Lahore
    Posts
    27
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default Car AC Load on Engine

    Salam All,

    I have a Cultus 2014, good condition. The only issue being when I turn on the AC it has a heavy load on the engine, the car doesnt speed up as quickly , rpm is low, even though it is partially a new car, still it should not be happening. Are there any parts or specifcations that I need to get checked? Or is it a normal thing with cultus or 1000cc cars? Kindly guide.


  2. #2
    PakWheeler Follow
    wasimkhan7's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Lahore
    Posts
    27
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Not one single reply! And I was told folks at PakWheels forum are really helpful!

  3. #3
    Senior PakWheeler Follow
    hash4u's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Islamabad
    Age
    38
    Posts
    24,377
    Follows
    18
    Following
    0
    Mentioned
    406 Post(s)
    Tagged
    13 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    4
    Best Answers
    3
    Good Answers
    13

    Default

    FF ac or aftermarket?
    Gas puri hai?
    Life is short and very unpredictable just like a Quarter mile .....

  4. #4
    PakWheeler Follow
    samran.321's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Beijing
    Age
    25
    Posts
    81
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Bro i have the same problem,cooling theek ha, the problem is load, can anyone help plzz


    Sent from my iPad using Tapatalk

  5. #5
    PakWheeler Follow
    waleed96's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Karachi
    Age
    20
    Posts
    334
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    1
    Good Answers
    2

    Default

    Same problem with my Alto.

  6. #6
    PakWheeler Follow
    samran.321's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Beijing
    Age
    25
    Posts
    81
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    bro i posted the same problem here you can get help from experts on this page
    https://www.pakwheels.com/forums/sho...d.php?t=243037

+ Reply to Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •