Survey by Qualaroo
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Hi Speed 70CC 2016 model

  1. #1
    Newbie Follow
    daniyalahmad477's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Faisalabad
    Age
    20
    Posts
    1
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default Hi Speed 70CC 2016 model

    I just bought Hi Speed 16.Bike is looking good.Body is also stylish.....yet i have not travelled so much on this bike but i m feeling that the bike is not running smooth! While riding, i feel some shakes.....What is this?is this any manufacturer's fault or something?? Plz help me
    Some one told me that every new bike has this sort of problm, when u complete ur running, your problem will b solved!

    Share your experience with this brand and suggest me tips during break in time(running period) and engine oil etc


    Sent from my iPhone using PW Forums

    Attached Images Attached Images        

  2. #2
    Senior PakWheeler Follow
    amjad635's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Select City
    Posts
    5,713
    Follows
    13
    Following
    0
    Mentioned
    228 Post(s)
    Tagged
    10 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1

    Default

    Get the bolts tightened and visist rim waala and get the Spooks tightened rim aligned after that bike would run fine. Running ride slow 40-45km/h change first oil 200km 2nd 600 3rd 1000km try to keep light hand on bike till 1000km avoid quick accelerations

+ Reply to Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •