Survey by Qualaroo
+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: kia classic engine missing

  1. #1
    PakWheeler Follow
    ipod's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    8-mile nevada
    Age
    36
    Posts
    478
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default kia classic engine missing

    i have kia classic ngv
    its recently overhauled and running is complete
    enigne is fine but its missing
    on idle its fine on both cng and petrol but as u increase the rpm and keep it aroun 2000 or so its starts mising on moth fuels. i checked the timing the tappets have been adjusted ... i dnt know whats going on ... anyone who can help ?
    -

  2. #2
    Senior PakWheeler Follow
    hash4u's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Islamabad
    Age
    38
    Posts
    24,380
    Follows
    18
    Following
    0
    Mentioned
    406 Post(s)
    Tagged
    13 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    4
    Best Answers
    3
    Good Answers
    13

    Default

    check plugs, coil, plug wires
    Life is short and very unpredictable just like a Quarter mile .....

  3. #3
    Senior PakWheeler Follow
    toofast's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Chizhou
    Posts
    18,163
    Follows
    0
    Following
    1
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Agreed with "Hashman"
    Even if you are on the right track, you will get run over if you just sit there.

  4. #4
    PakWheeler Follow
    corruptgangster's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Lahore
    Age
    34
    Posts
    826
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    agree with hash

    but still go to the mechanic who overauled your machine and narrate him the issue, he would be the best solution provider for the issue.

    Regards,

  5. #5
    Senior PakWheeler Follow
    scorpion80's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Karachi
    Age
    36
    Posts
    4,320
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    go to the mechanic who overhauled ur car engine .. he will do it dont worry
    hota hay yeh aam taur per
    -

  6. #6
    PakWheeler Follow
    ipod's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    8-mile nevada
    Age
    36
    Posts
    478
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    fixed it myself ...
    the problem was with the distributer...
    the points were oxidized cleaned them and afterwards it was fine...
    thanks for ur concern guys...
    -

  7. #7
    PakWheeler Follow
    speedy360's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Lahore
    Age
    25
    Posts
    278
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    @ ipod : You said you r engine is missing ?? Like its missing from the car or the other missing ?? :d. Just kidding bro.
    T@][/\/\UR

+ Reply to Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •