Survey by Qualaroo
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Help required for ravi piaggio

  1. #1
    PakWheeler Follow
    BonedWild's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Other
    Posts
    23
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default Help required for ravi piaggio

    Hi guys ... just bought piaggio some 20 days ago, bike was running fine until suddenly it started missing, on inspection found out that the plug was almost burnt (blackish color) which i changed but still bike is missing and now its not even starting as well.

    Any suggestions ? self was working till the battery got discharged, so are the lights and indicators.


  2. #2
    PakWheeler Follow
    aliatif777's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Karachi
    Age
    22
    Posts
    165
    Follows
    0
    Following
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by BonedWild View Post
    Hi guys ... just bought piaggio some 20 days ago, bike was running fine until suddenly it started missing, on inspection found out that the plug was almost burnt (blackish color) which i changed but still bike is missing and now its not even starting as well.

    Any suggestions ? self was working till the battery got discharged, so are the lights and indicators.
    Check the plug for oil on its tip or is it just dry black?
    Mercedes W126 1980, Triumph Spitfire 1963, MG A 1958, Mercedes 190SL convertible (project), Honda CD-200 1981, Triumph Tiger (project) Honda CD-185 (pending project)

  3. #3
    Senior PakWheeler Follow
    hamikhan's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Other
    Posts
    1,259
    Follows
    1
    Following
    0
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    1
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Check out petrol supply is there petrol is properly going to the engine & also check the spark of bike is ok?

  4. #4
    Senior PakWheeler Follow
    saboor73's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Karachi
    Posts
    10,544
    Follows
    25
    Following
    0
    Mentioned
    349 Post(s)
    Tagged
    14 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    6
    Best Answers
    2
    Good Answers
    25

    Default

    Quote Originally Posted by BonedWild View Post
    Hi guys ... just bought piaggio some 20 days ago, bike was running fine until suddenly it started missing, on inspection found out that the plug was almost burnt (blackish color) which i changed but still bike is missing and now its not even starting as well.

    Any suggestions ? self was working till the battery got discharged, so are the lights and indicators.
    check chock position,fuel mixture

+ Reply to Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •