Survey by Qualaroo
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
Like Tree3Likes
  • 1 Post By hamikhan
  • 1 Post By adeeljatoi
  • 1 Post By elxlr

Thread: Hi-Speed Motorcycle pick up issue

  1. #1
    PakWheeler Follow
    safdar.khan's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Faisalabad
    Posts
    3
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default Hi-Speed Motorcycle pick up issue

    aoa,

    I Purchased 0 meter hi-speed china bike. The bike has a issue which still could not be understood by warranty shop, so about that i want some guidance if someone understand my issue. The issue is that when bike run 5-7 kilometers or we put it idol start on stand for about 20 minutes after this the pick up of the bike reduces in sizable position and it takes more accelerator than normal.Further is that if we off the engine for one minute then start it, it becomes like normal.One thing more that after running of 5-7 kilometer if we give throttle then give some missing sound also after one throttle missing eliminate and after restarting it become clear and as i said earlier bike become normal.

    the mechanic also adjusted its tappets and current flow he said all is normal but issue arise continuously.

    Regards.


  2. #2
    Senior PakWheeler Follow
    hamikhan's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Other
    Posts
    1,261
    Follows
    1
    Following
    0
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    1
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Check its spark plug or if possible change it with some other bike for testing purpose & also check its air filter from where air get in

  3. #3
    PakWheeler Follow
    adeeljatoi's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Multan
    Age
    23
    Posts
    18
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    adjust mixture and check air filter. and check the spark plug. and check the carb if there is some water in it then remove the water.

  4. #4
    PakWheeler Follow
    elxlr's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    254
    Follows
    1
    Following
    0
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Replace the CDI unit. Judging by ur complaint. Its Nothing with the carburetor. Or at least test another CDI unit and if then it gives the same problem. Only then further search more problems.


    Sent from my Phone using PW Forums

+ Reply to Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •