Survey by Qualaroo
+ Reply to Thread
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 61 to 69 of 69
Like Tree47Likes

Thread: SWIFT 2012 New integrated Audio System

  1. #1
    Senior PakWheeler Follow
    fireblade's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Islamabad
    Age
    33
    Posts
    3,452
    Follows
    4
    Following
    0
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

  2. #61
    Senior PakWheeler Follow
    yawar538's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Karachi
    Posts
    6,006
    Follows
    7
    Following
    0
    Mentioned
    212 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    1
    Good Answers
    0

    Default

    can anyone tell me the model number of this pre...
    Baat karo haq ki, chahay hatt jaye sabki

  3. #62
    Senior PakWheeler Follow
    Vajih102's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Islamabad
    Age
    32
    Posts
    14,339
    Follows
    4
    Following
    0
    Mentioned
    391 Post(s)
    Tagged
    10 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    The thing I dislike about the Swift's decks are that they do not light up with the parking lights. Can this be fixed?

  4. #63
    PakWheeler Follow
    gul-fam's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    68
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    1
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    very nice audio system in swift dlx my personal used also, any one suggest about portable dvd player with GPS system also i dont want to remove this company fitted audio system. thanks

  5. #64
    PakWheeler Follow
    crossfirex's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Karachi
    Posts
    692
    Follows
    0
    Following
    2
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Assalamualaikum all my alpine system is not giving any display not switching on can anyone tell me its exact model and where is the fuse located???

  6. #65
    PakWheeler Follow
    subz3r0's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    168
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by crossfirex View Post
    Assalamualaikum all my alpine system is not giving any display not switching on can anyone tell me its exact model and where is the fuse located???
    Before you go around fishing for the fuse just check if the clock and lighter are also not working .

    In case there is a fuse issue all 3 things (deck, clock and lighter) should not work.

    I had same problem last week but my clock and lighter were working so stereo guy said the issue is with deck and fixed it for 1500 rs.

  7. #66
    PakWheeler Follow
    crossfirex's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Karachi
    Posts
    692
    Follows
    0
    Following
    2
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by nayefs View Post
    Before you go around fishing for the fuse just check if the clock and lighter are also not working .

    In case there is a fuse issue all 3 things (deck, clock and lighter) should not work.

    I had same problem last week but my clock and lighter were working so stereo guy said the issue is with deck and fixed it for 1500 rs.
    Problem solved but u R wrong my clock and lighter were working but audio system was not working I just removed and re inserted FUSE and audio system started working

  8. #67
    PakWheeler Follow
    subz3r0's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    168
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by crossfirex View Post
    Problem solved but u R wrong my clock and lighter were working but audio system was not working I just removed and re inserted FUSE and audio system started working
    damn , I was duped then

  9. #68
    PakWheeler Follow
    crossfirex's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Karachi
    Posts
    692
    Follows
    0
    Following
    2
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by nayefs View Post
    damn , I was duped then
    Its PART of life
    But ur comment was really helpful thanks bro

  10. #69
    PakWheeler Follow
    subz3r0's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    168
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by crossfirex View Post
    Its PART of life
    But ur comment was really helpful thanks bro
    Thank you

+ Reply to Thread
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •