Survey by Qualaroo
+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
Like Tree1Likes
  • 1 Post By muradi

Thread: Vitz 2008 1300cc Vibration after battery

  1. #1
    PakWheeler Follow
    inara72's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Peshawar
    Age
    44
    Posts
    199
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default Vitz 2008 1300cc Vibration after battery

    Asalam , today i took off vitz battery to jumpstart our alto ,after putting back battery in vitz i noticed
    the minor vibration in N and engine stopped few times
    car was 100 percent smooth before battery issue
    my mechanic says its only a race issue and you have to adjust race
    its nothing serious or car may adjust itself in few days
    all the signs indicates low rpm / race issue
    after pressing pedal car has no issue at all .
    any suggestions on this

  2. #2
    Senior PakWheeler Follow
    muradi's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Karachi
    Posts
    7,199
    Follows
    16
    Following
    3
    Mentioned
    461 Post(s)
    Tagged
    7 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    ECU has been reseted, will get normal after some time
    Laws r Made to be Broken

  3. #3
    PakWheeler Follow
    inara72's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Peshawar
    Age
    44
    Posts
    199
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    thank you Brother

  4. #4
    PakWheeler Follow
    ecu_designer's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Islamabad
    Posts
    255
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Nothing to worry about, ECU need some time to learn. Just keep on driving soon every thing will be normal like before.

    same happened with my 1.3L vitz

  5. #5
    PakWheeler Follow
    rambo_bhae's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Islamabad
    Age
    29
    Posts
    201
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    if there is no engine light on i , think you should be fine , my city had the same problem i left it for a month with its terminal detached , it'll be ok in a day or two
    Trust onto God and He shall direct your path......

  6. #6
    PakWheeler Follow
    inara72's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Peshawar
    Age
    44
    Posts
    199
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    thank you everybody ..

+ Reply to Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •