Survey by Qualaroo
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: car starting issue

  1. #1
    PakWheeler Follow
    drag0nslayer's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Lahore
    Posts
    33
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    Problems Solved
    Best Answers
    Good Answers

    Default car starting issue

    salaam all need urgent help with strange problem as i dont know much car is vitz 2013 70K on odo. I just face weird problem some time car starts normal but after like running for some time when i reached back home turn off car to open the gate and then starts the car then its weird starting issue as i turn my key for ignition start it stuck like jhatkay se start hoti hai like meter lights blinks and hide but then it starts ..

    guys any solution ? i checked battery and its okay providing 11V is thr any issue with ignition coils?


  2. #2
    PakWheeler Follow
    drag0nslayer's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Lahore
    Posts
    33
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    Problems Solved
    Best Answers
    Good Answers

    Default

    anyone guys?????

  3. #3
    PakWheeler Follow
    rajaatta's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    682
    Follows
    4
    Following
    12
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Quote Originally Posted by drag0nslayer View Post
    salaam all need urgent help with strange problem as i dont know much car is vitz 2013 70K on odo. I just face weird problem some time car starts normal but after like running for some time when i reached back home turn off car to open the gate and then starts the car then its weird starting issue as i turn my key for ignition start it stuck like jhatkay se start hoti hai like meter lights blinks and hide but then it starts ..

    guys any solution ? i checked battery and its okay providing 11V is thr any issue with ignition coils?
    Its normal. It happens when you had driven the vehicle under continuous stress. Lay men term ( hard acceleration driving or continuous use of a/c in city range for longer period and didnt give some room to engine to cool down it happens. Its all normal..

+ Reply to Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •