Survey by Qualaroo
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Vitz Lovers plz give ur opinion

  1. #1
    PakWheeler Follow
    faisal2193's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Islamabad
    Age
    38
    Posts
    118
    Follows
    1
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default Vitz Lovers plz give ur opinion

    Dear Members, two days back i washed my vitz engine. after that i started car at night, check light appeared and reamained on. while this car never showed check light before. so plz guide what to do or what can be the reason. However I washed engine with quiete care, mean i did safety for electronic parts/devices. Plz reply.
    -

  2. #2
    Newbie Follow
    ifte's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Lahore
    Age
    63
    Posts
    1
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    It could be some electrical problem. May be water got into any electrical part or spoiled some sensor. When you turn ignition key to on postion, check light is always shown, after start, if everything is ok then it disappears. In your case everthing is not ok. After washing the engine always use the blower to dry water before starting. You could show it to an auto electrician.
    "Son of Adam! You Are nothing but a Number of days, whenever each day passes then part of you has gone." (Al Hassan Al Basry RA)

  3. #3
    Senior PakWheeler Follow
    Rawfay's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Karachi
    Age
    26
    Posts
    1,034
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    try this..

    Remove the negative terminal on the battery..leave it for 2-3 mins attach it again and it'll go away. then drive it for 5-10 minutes, normally it shouldn't come up again. It works for me on CNG. If your car is on petrol then their shouldn't be any problem.

    Good Luck!
    1. Live and LET Live !

+ Reply to Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •