Survey by Qualaroo
+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Civic 2007 start prolem

  1. #1
    Newbie Follow
    naumanhashmi's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Faisalabad
    Age
    33
    Posts
    1
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default Civic 2007 start prolem

    Hello Pakwheelers,

    I am facing an issue now a days with my Civic 2007. Car starts without any problem in morning and runs fine but after travelling on long routes when i switch my car off, I doesn't start again immediately and I have to wait for some time to start it. I have recently changed the battery and facing this issue afterwards.
    Please note there is no sign of engine heat up. Temperature guage remains normal and radiator fan is working fine.
    Kindly help in identifying the problem.

  2. 28-08-2012, 01:13 PM

    Site Banned


  3. #2
    Senior PakWheeler Follow
    Spano's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Islamabad
    Age
    34
    Posts
    6,891
    Follows
    20
    Following
    1
    Mentioned
    321 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    1
    Best Answers
    1
    Good Answers
    1

    Default

    check your self starter motor
    Ehtesham Bokhari
    https://www.facebook.com/sebokhari

  4. #3
    Senior PakWheeler Follow
    irfansiddique's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Karachi
    Age
    33
    Posts
    1,765
    Follows
    2
    Following
    0
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Problems Posted
    4
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    Definitely battery is faulty - I had same problem in my Santro


    Sent from MIS iPhone using Tapatalk

  5. #4
    Senior PakWheeler Follow
    irfansiddique's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Karachi
    Age
    33
    Posts
    1,765
    Follows
    2
    Following
    0
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Problems Posted
    4
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    It's actually because of loose connection between battery plates which sometime works fine and sometimes gives you problem


    Sent from MIS iPhone using Tapatalk

  6. #5
    PakWheeler Follow
    irfan44's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Faisalabad
    Posts
    867
    Follows
    1
    Following
    0
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    check ur main relay as well

  7. 03-09-2012, 12:31 PM

    Site Banned

    Reason
    spam

  8. #6
    PakWheeler Follow
    irfan44's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Faisalabad
    Posts
    867
    Follows
    1
    Following
    0
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0

    Default

    ^ F U
    Mods please block the spammers. every thread is littered now a days. Wat is happening to pakwheels

+ Reply to Thread

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •