I don't know from where did you guys study basic mathematics. How did you matriculate with this accurate standard of mathematics?
When you reply, you should "AT LEAST" make the calculation YOURSELF? so that you can save all the regret that you later will have to make.
Lets ASSUME the car makes 190 Kilometers (vik_vik's car never did 190, he said 188 somewhere which is totally absurd, but lets agree he did 190)?
I'm doing all the calculations by assuming the 'higher' possibilities than what I actually assume.
I mean you can never make someone agree who does not want to agree.
Here goes the simple mathematics that even a kid of second grade would do easily:
190 Kilometers in 500 Rupees.
190/500 = 2.63
2.63 Per kilometer?
[U]<font color='"Red"'>Simple enough? no?</font>[/U]
Per kilometer for petrol as calculated already was:
Y = 3.30 (3.30 Kilometers per liter).
69.2/21 = 3.29
Lets use subtraction (the most difficult law of mathematics to find the money we save per kilometer)
3.29 - 2.63 = 0.66
Now, to find the number of kilometers at which the price of the kit will be met for this:
40,000/0.66 = 60,606
A person driving 100 Kilometers a day would get:
60,606/100 = 606 days = about 2 years.
This INCLUDES ALL Saturdays and Sundays!
This is totally absurd. I am assuming everything as high as I can?
You calculated 6 months for someone who drives 100 kilometers EVERYDAY?
C'mon who are you kidding? How many people are driving 100 kilometers everyday? 5? 10? thousands of people drive around 50 Kms/day. That doubles the time to 4 years RIGHT AWAY?
WHAT DO YOU DON'T UNDERSTAND?
I've assumed a person gets 190/cylinder. I PERSONALLY know at least 5 people with CNG in these 1.3L cars. NOT A SINGLE is getting more than 160, in my calculation I've used 190?
I mean this is absolutely not what I believe, its what maths, for God's sake MATHS is saying?
Just because you guys never made a calculation doesn't mean that someone else making a calculation which turns out to be against your belief is wrong.